Contact

Contact Blog Teknologi iAwani - Anda boleh gunakan contact form dalam laman ini untuk menghubungi penulis blog teknologi iAwani

Mungkin ada soalan yang anda nak tanya. Mungkin ada idea yang anda nak cadangkan kepada penulis iAwani. Mungkin ada kemusykilan yang anda nak utarakan.

Jika anda wakil media mainstream atau penulis blog atau mungkin pemilik blog - anda mungkin mahu mengutarakan idea untuk ajakan berkolaborasi mencipta content.

Jika anda peminat blog iAwani dah sudah menghantar pertanyaan kepada kami, pertanyaan anda mungkin akan kami jawap dalam bentuk artikel untuk memudahkan pemahaman langkah demi langkah.

Jika tidak kami akan reply dalam bahasa ringkas untuk memudahkan pembacaan anda.

Harap maklum jika anda menghantar mesej kepada blog teknologi iAwani melalui contact form ini (dibuat menggunakan Google Forms) mesej anda akan terus masuk ke Inbox kami. Penulis blog iAwani tidak menggunakan apa-apa filter untuk menaip setiap email yang masuk ke Inbox kami dari contact form ini. 

Begitu juga dengan informasi peribadi anda - nama, alamat email dan kandungan mesej anda tetap akan kami rahsiakan dan tidak akan di share di mana-mana post social media, tidak dikongsikan dengan pihak lain serta tidak di perlihatkan kepada sesiapapun. Ini privacy policy kami dalam proses permesejan antara anda (pengunjung blog dan pembaca) dengan penulis blog iAwani.